Kerap kencing

Normal ke baru nak masuk 12 weeks ni, 2 3 hari ni, asyik ke toilet je kerap sangat kencing. Sampai rasa cramp dekat area pundi kencing and ari ari tu. Saya ada gdm tapi so far okay je bila check.

2 Các câu trả lời

Sama la. Tp saya 10w rsa cmtu jugak. Kerap nk kencing kdg tu saya trlewat sikit ke toilet trus rsa cramp kt ari ari😅

8mo trước

btul sis,sy pn mcmtu.. kalau rasa nk kencing tu xblh di tahan.. kena pergi buang kalau x senak ari2.. hihi

normal