Gerak baby

Normal ke baru 17 minggu xrase lagi baby gerak #ingintahu

10 Các câu trả lời

sy da masuk 18weeks pun still tak rasa lagi gerakan baby.. normal kot sis.. ade juga tnya kat kwan2 .. mrka kata slalu 20weeks ke atas bru rasa .. ikut badan masing2

Normal, sy start rasa baby gerak masa 25weeks, tu pun slow je pergerakan dia. Betul2 dia active bila masuk 28 weeks

Normal sis. Saya anak pertama 24w baru rasa gerak. Yang ke 2 ni 18w rasa tu pun rasa macam denyut2 je kat ari2. ☺️

normal sis mungkin sbb baby masih tlalu kecil tuk sis rasa

normal. awal lagi tu. biasa 20 weeks baru betul2 rasa

Normal. Kalau ada pun sekali dua, baby masih kecil lagi.

2y trước

ohh okey terima kasih banyak ..

normal sis. saya 22 weeks baru dapat rasa first time

normal sis...sy msa ank slung dlu 20w,ank no 2 18w..

normal. mmg susah nak rasa. 20w baru akan terasa betul

2y trước

ohh .. sebb tgk app kate 17 week dah boleh rase .. hehe tq sis

saya 19week nak masuk 20 x rasa gerak