Perut besar?

Normal ke baru 12 weeks+ perut dah ke depan sikit? MIL pun tegur perut besar. Tak lah besar sangat2 tapi sebijik macam dalam gambar ni. Pendapat korang? #seriusnanya #firstmom

Perut besar?
10 Các câu trả lời

Sama la sis. Sy baru 17 weeks. Sy dgn suami selalu kata ni babybump ke buncit bump🤭 sbb baby kecik lg. Baru2 ni mak mertua pegang. Dia kata babybump dah naik sikit. Tp tambah buncit sekali😆 apa2 pun janji baby sihat

2y trước

Tulah sis kadang rasa pelik jugak. Saya badan kecik je, tinggi 157cm berat 45kg. Rasa macam betul ke pregnant 3 bulan perut dah besar gitu. Tapi kalau lepas makan memang perut tu lagi ke depan 🤣

normal sis..xsmua bdn kita sme..ade yg cpt nmpk ade yg da 5 6 bulan pun x nmpk lg... oh ya sya ade group mumy..meh join https://chat.whatsapp.com/B9sKzPJ5ZPg1n78vihsNHc jgn lupe kenalkn diri bila masuk..and please women only

Sama saya sis, saya jenis perut tebal, tapi sejak prgannt ni ketara pulak perut dia pdhal bru 3 bulan, mak saya kata perut mcm 5 bulan dah. hehe, org kata bdn berisi sikit tak nmpak baby bump, tapi saya nmpak jgk. hehe

2y trước

Berat berapa sis? Sy pun baru 10w dah nampak. Taktau perut buncit ke baby bump 🤣🤣

normal sis..lain org lain. tak sama. sy yg dah 4 bulan ni pun tak nampak perut lagi 😂. suami cakap mungkin sbb dah lama sangat tak mengandung..perut dah kecik gaknya 🤭

normal jd nk buat cmne kan perut nk besar.. sy ni br 7w tp dia pnya besar dh mcm 5..6bln... hahaha.. tp sy twin prgncy la...

2y trước

normal sis , sayapun baru 3bulan perut dh nampak macam 5bulan haha , sebab jenis perut akupun tebal sis , janji baby sehat2 dalam perut yee

sy ank 1st & second 6bulan ke ats baru nampak..yg ke3 ni, baru 3 bulan dh npk bby bump,skrg 6m lg la besar

Sy 10w3d pon perut dh nmpk 😂 nk kata gemuk, berat mkin turun, perut je kedpn 😂

Bg sy more to buncit. Sbb bby kecil lg waktu ni. 7bulan keatas baru nmpk mcm org pregnant.

2y trước

Kann. Masa awl2 kita pn curious...tp bila dh smpai 30w, tudiaaa smpai xmuat nk sarung baju, cpt pulak bsrnya😂

saya 14week perut cam biasa lagi rsa x nmpak pregnant😁

2y trước

Macam biasa tu maksud sis perut still flat ke? Tak ada buncit sikit?

samalahh sis..Sy pun perut kedepan.. hahahahahha