Hamil 6minggu

Normal ke badan rse letih sgt even tak buat ape2 ..rse nk tdo je seharian .jln kedapur pom rse penat dy xtau nk ckp bdn sume dok sakit2 kaki lenguh xtau nk kata da ni baby first setelah 11bln berkahwin😊#ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

normal sis..First trimester memang macamtuu,badan tengah nak sesuaikan dengan kehadiran bby..Banyakkan berehat ye..

3y trước

welcome..ohh xpe bukan selalu dapat rehat sis 🤭

Normal sis. Banyakkan minum susu ye. Folic acid jangan skip.

3y trước

Tak kisah susu apa pun. Fresh milk pun okay je. Janji susu 😁