Tersedak time mnyusu

Normal ke baby tersedak time mnyusu .. baby bf tapi di jenis yg mnyusu nak laju2 gitu.. jadi kadang2 tersedak .. risau sngat time dia tersedak tu .. cepat2 angkat tepuk2 belakang dia .. bf ke pakai bottle ke sama jen😢

1 Trả lời

bagi saya normal je. saya tak sure kalau baby org lain tapi baby saya mmg ada tersedak juga time susu. angkat dan tepuk je slow slow bagi dia ok sikit. lepas tu menyusu balik mcm biasa. kdg dia menyusu laju sbb tak sabar dah lapar sgt 😂 tapi lepas tu ok je takde masalah pape. sendawakan mcm biasa