baby meniarap dulu atau duduk?

normal ke baby sy 4m11d nk belajar duduk dh ade kemampuan duduk ats sokongan tp dia belum meniarap saya risau 6 bulan nak start makan dh😞#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

baby sye meniarap dlu.. xpe sis ade mse lg nie.. bley ajar2 baby meniarap.. kt ig/tiktok ade share cara2 nk ajar baby mniarap.. bley gne kn mainan utk tarik perhatian dye.. bawak mainan tu ke sisi bia baby mngiring lps tu slow2 tiarapkn dye.. awal2 memg kte kne bantu.. nant lme2 baby bley buat sendri..

1y trước

dh cuba tp anak sy ni more pd malas bila perhati dia xde effort utk tu 😅