Najis bayi 3 minggu

Normal ke baby saya 3 minggu najis macam ni? Dah 2 hari semalam macam gambar 1st, harini gambar 2nd. Sembelit ke ya? Kena tukar susu eh? Baby saya minum susu formula#advicepls #firsttimemom #firstmom

Najis bayi 3 minggu
2 Các câu trả lời

sist bgi susu apa..baby mcm xserasi sbab najis dy nmpk keras ..baby Sy jga bf Dan fm ..Sy bgi susu lactogen ...tpi xde plak mcm ni najis dy..maybe sist prlu ganti susu lain

anak menangis x? baby especially nb..xda najis pepejal cmni..sy rasa sembelit nie mommy