Newborn jarang berak

Normal ke baby saya ( 2 bulan 27 hari) dah 4 hari tak berak? - Fully bf - Menyusu macam biasa - Kencing jernih dan kerap - Baru seminggu lepat berkhatan,dah sembuh ( ada kaitan ke? ) #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Normal selagi baby tak meragam, perut tak keras atau kembung. Max untuk baby BF tak berak ialah 14 hari. Selepas 14 hari, kalau tak berak lagi kena refer dengan doktor ya.

8mo trước

Sama-sama. Sementara tu jangan skip routine ILY & cycle massage untuk baby ya.