Normal ke baby newborn kencing berak sehari sekali kadang2

Hi, normal ke baby newborn bera kencing sehari swkali je ? Baby baru masuk seminggu

1 Trả lời

Minum susu apa? Ada jaundice tak? Berapa kali jadual susu baby?

10mo trước

Kekerapan untuk satu sesi tu berapa lama? Nak dapatkan penyusuan yang optimum, satu sesi penyusuan ialah 15min-20 min supaya baby dapat hindmilk. *satu sesi penyusuan = untuk satu breast. Jangan tukar tukar. Contoh, 15min belah kiri (sesi yang pertama). 15min belah kanan (sesi yang kedua).