mohon jawab mommy2

normal ke baby fully bf tak berak 2 3 hari? tapi kuat kentut ?

48 Các câu trả lời

Normal. Sampai 7 hari tak berak pn still ok. Janji fully bf. Dan janji baby kentutttt...

Ank sis umur berapa bulan tu? Normal ke Kalau baby umur 2 buln kuat berak? Fully bf

Sama dengan anak saya..tanya doktor dia kata itu normal kalau anak fully bf

5y trước

Anak saya pun mcm tu juga 😅

Normal..no worries..melainkan dia merengek ,perut keras aja..kne jupe doc ya

Normal sis.. Ok tu baby slalu kentut, so bby xde laa kena kembung perut.. ❤️

alhamdulillah baby 💩 hari kelima... hilang gundah gulana si ibu 😍

Normal sis selagi baby tak mkn pepejal dan tak minum susu formula.

Normal..sbb susu ibu mudah hadam..dia kentut xpe..bagus tu..✌️

normal klu girl, kalau boy mcm sy hari2 yak kdg smpai 2x shri

Same goes with my daughter ☺️ tidur pun kentut. Hehehe