Baby nangis/fussy masa menyusu dan lepas menyusu

Normal ke baby 3minggu nangis masa menyusu waktu petang n tgh malam? Selalunye okay je menyusu tapi kadang2 ade masa tu baby latch & unlatched jadi fussy sikit. Sy risau je susu tak cukup ke eh. Tp kencing & berak ok. Risau jugak sbb breast lembut je skrg ni. Skrg kalau menyusu dua2 belah dalam sejam baru settle. Kadang2 sejam setengah tukar2 kiri & kanan baru ok. Ada masa kadang smpai kene passing kat husband baru dia sleep. Kalau tak sampai ke sudah fussy kat breast. #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

anak sy 3w pun sama. rupanya mahu bg sendawa. lpas sendawa baru baby ok. lpas tu smbg la menyusu lagi.