37week harini

Normal ke asyik buang air besar and lepas je makan mesti rasa mcm nk membuang? Sbb baby nk keluar dah ke? #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Normal sis, sebab baby makin lama makin membesar akan mnghimpit bhgian dlman kita.. bila kita makan ja kita psti nak mmbuang sebab tiada ruang lagi mknn tu nak stay.. tabah ja la tgal berapa mggu ja lgi tu sis😂

9mo trước

Oh yeke? Tu pelik tu 🤣 and kerap lapar tp takde selere bila makan 😂. Btw, thankyou awak 🫰🏻