Salam!

Normal ke Asik pi tandas jer Sakit perut Sakit mau buang kotor begitu aga2x dalam satu Hari empat kali tapi Bukan cirit birit! 37weeks?

7 Các câu trả lời

saya pon sedang mengalami benda yang sama. kdg sehari tu smpai 4x membuang. jenuh juga lah. berulang alik buang air kecil. pastu air besar. saya mmg mkn byk buah²an mcm mangga dan oren supaya tidak sembelit. jenuh nak mbuang kalau sembelit. tapi saya baru 32week.

Tu tanda nak besalin tu sis.sy anak dah 2 masa sakit mcm tu ulang gi tandas bg taw mak ckp sakit perut nak berak mak ckp tanda nak besalin.pastu suh p hsptl.p hstl check jalan dah buka 3cm

Samaa laa..kdg geram pla ulang alik g toilet..buang air kcil ngn besar..kdg perut sakit ingat nk buang air besar.. duk lama2 xjuga.. tpi sakit yg xlah teruk sgt...

Ada org kata tu salah satu tanda2 nak beranak selalu membuang. Sis pun dah 37w jd make sure semua dah ready brg2nya.

Tu tanda nk bersalin tu..jgn plk teran2 kat tandas nnti terbersalin plk..gi hospital minta doktor Chek kot2 dah buka jln

Sya seminggu sblm berank mcm tu la blik2 ke toilet buang air bsar..org kata tanda nk bsalin da..

Normal sis.. xlama dah tuh.. semoga urusan sis dipermudahkan ☺️