Anak respon ikut suka dia

Normal ke anak saya umur 11 bulan tak respon bila nama dia dipanggil? Dia hanya toleh kalau dia rasa nak toleh shj. Toleh, eye contact dalam 3 saat then dia sambung main. Lepastu, panggil nama lagi dia memang tak respon 🤔

1 Trả lời

bkn x respon.. kdg2 die lbh tertarik dgn apa y dia rasa menarik kt depan dia lg.klau kite panggil saja2 tnp sbb ank pun boring..mls layan😂..asyik2 panggil.cube panggil tp kite pgg makanan ke mainan..haaa laju je