Baby 2 bulan setengah angkat badan

Normal ke anak saya dia nak angkat badan terus, mcm nk duduk terus. Patutnya mengiringkan mcm nk meniarap. Ni tak dia angkat badan dia nk duduk terus. Dia tak suka baring. Dia suka position duduk. Kalau dukung pun dia x suka dukung position baring tu.kepala dia dah keras cuma dia xnk mengiring tau.

1 Trả lời

sama la anak sy pun.. 2 bulan stgh jgk. lagi suka org pegang posisi duduk.. risau je tulang blkg dia jdi bengkok klau sllu beratkan kt punggung since tulang blkg dia pun x kuat lagi