Anak umur setahun berak 2/3 kali sehari

Normal ke anak berak 2/3 kali sehari masuk umur setahun. Dah pegi hosp n doct ckp tahi nya normal n dy masih aktif. Tapi sy mcm xpuas hati kenapa ye berak bnyak kali. Sy ttp risau. Ada ke ibu2 pengalaman macam sy. Apa punca nya ad ke sebab nya. Hmm tolong share pengalaman ibu2.

2 Các câu trả lời

Najis anak keras ke lembut? Kalau untuk anak saya normal. Sehari memang akan berak 2 kali. Paling banyak 3 kali. Itu anak saya la.

2y trước

Hopefully ok lha juga anak sy ni.

sy tkdk pnglmn tp anak buah sy umur setahun berak 2/3 kali jgk smpai pengasuh kata dia berak kuat😂

2y trước

Yekee sis. Berpaa umur nya sis. Lega sikit klau ada y sama mcm anak sy. Kuat makan ke sis. Berat badanya ok x sis