Mabuk yang teruk

Normal ke alami mabuk yg teruk sampai berulang puluh kali pergi toilet. Tekak rasa pahit je, kepala pening. Makan ok tapi lepas makan tu dia punya loya xboleh tahan. Boleh ke beli pil tahan muntah kat farmasi. Kandungan 6minggu

1 Trả lời

Normal tu mommy. Ramai ibu mengandung alami mabuk teruk. Boleh beli ubat tahan muntah. Tapi lebih baik kalau mommy ke klinik untuk pemeriksaan. Nnti doktor akan beri ubat. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers