PENING LOYA MAKIN BERKURANGAN 9WEEKS 5DAYS

Normal ke alahan makin berkurangan? Loya pening kadang2 je ada. Mostly dah kurang Rasa loya pening muntah sekarang. Perut pun rasa dah kurang bloated. Tetiba2 risau ada apa2 X elok Jd kat baby 😥 ##SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu #bantusharing

7 Các câu trả lời

saya pulak getting worse. takut jugak sebab hari2 kena drive. bila pening n muntah tu slalu kena mase drive 😭 bila pukul 2 ptg smpai malam mmg mabuk je.

https://chat.whatsapp.com/Bl3FvszVouFAqXwRQO7YSN ibu pregnant / new mom or everyone boleh join kecuali lelaki

haritu sye pun loya makin kurang, tiba2 masuk 11 week loya teruk sangat. makan apa pun mesti muntah 🥲

2mo trước

oo.. so Kira normal la Kan sis. sy risau overthinking sgt bila fikir knapa alahan makin hilang skrg

normal mungkin sbb sya time 8minggu oke jak lgi msuk 9miggu ini mcm muntahh trus .pening trus .

sy lgsg xde alahan pregnant. tp doc ckp okay je. as long baby ok xde mslah pun.

Saya pun.. Doktor kata okey. Jgn risau.

2mo trước

Alhamdulillah. lega rasa. huhu Sampai overthinking sbb pelik alahan makin hilang. TQ sis

Absolutely normal

2mo trước

Jangan sampai ke situ fikirnya awak. Selagi takde spotting/bleeding InshaAllah takde apa. SIL saya morning sickness dia sampai bersalin tau. Hospital tu dah macam rumah kedua dia dah sebab selalu kena admit masuk air. Kesian saya tengok dia. Saya pulak takde langsung morning sickness. Steady je sampai bersalin Alhamdulillah.