kencing

normal ke air kncing wrna kuning pekat mcmtu.. ke sbb kurang mnum air?

10 Các câu trả lời

Minum air putih. Jgn suka minum bnda manis or kopi or teh. Sbb supplement pregnancy tu buat kencing berbau kuat also for some ppl.

Kalau ada makan ubat , tuh memang dari ubat tapi kalau tak ada makan ubat , kuning macam tuh kena minum air banyak .

sebab sis tahan kencing . kuning pekat dan berbau hancing kan? itu sebab tahan kecing dan kurang air.

5y trước

kan . tapi yela pregnancy mmng mcm tu . tambah lg nak g tandas tu jauh pula.

For me its normal,coz kesan dr ubat. I ada tnya doktor juga. Minum air 2l ke ats.

Kurang minum air tu sis. Banyakkan minum air suam tau. Nnti takut kencing kotor pulak

sy pun kuning pekat. sbb x dpt mnum air putih. rasa loya nak muntah

Byk minum air masak...jgn sampai kncing sakit..

bykkan minum air masak sis..

Mungkin sbb kurang minum air

Bykkn minum i putih ya