Air ketuban

Normal ke air ketuban 25w 5.2 saja. Ada yg tau tak??

6 Các câu trả lời

Saya 24w. Pergi klinik swasta buat growth scan. Air ketuban 6.3. Doc tu cakap normal 😂 selagi doc cakap normal, saya positive je. Mungkin sebab lain doc lain dia punya benchmark kot.

4mo trước

Kann harap cmtula. 😅

sebelum 28w dr amik ukuran DVP shj ..beza bila msuk 3rd semester ..klo bby ad problem 3rd kurng air ketuban .biasanya bby ad mslhny pundi kencing sbb xhasilkn air ketuban..

saya lagi lah lansung x pernah dktr bgitahu, ayat dia 'ok je lagi ni 🥹' dhla pernah leaking, jdi kita risau la kan.. klau ada duit lebih better g swasta baru puashati kan hm

4mo trước

Sis bole tgk dlm buku dia tulis AFI . Kt situ bole nmpk bacaan air ketuban brp

2nd trimester, kurang dr 25w kita hanya ukur MVP/DVP, normal 2-8cm, puan punya 5.2cm so normal la no worries ☺️

4mo trước

Oh cmtuu, tq sis

Saya pun 5 masa scan semalam. Tapi masa scan dr cakap normal? Perlu risau ke tidak ni 🥹

4mo trước

Ohh pttla sy bru trimester 2. Jd normal la 5.2

tak normal. ada leaking ke

4mo trước

Sblum ni prnh leaking dah. 21w. Msuk hosp 5hri, then discaj tcA o&g. Smlm last checkup 5.2 tp doc ckp normal. Tp bila tgk d tiktok ada yg kata normal 8 ke atas. Emm konpius