9 MINGGU BAY KECIKK

NORMAL KE 9 MINGGU BABY KECIK LAGI?? SBB SCAN JANTUNG ADA DAH CUMA BABY KECIK,KLAU IKOT TARIKH PERIOD SAYA DAH 10 MINGGU 2 HARI TAPI TADI SCAN UKUR 9 MINGGU

normal... x sma dgn anggaran dgn ukuran scan