8week pregnant

Normal ke 8week masih tak nmpk bby ? Ada harapan ke untuk saya ? Dr bagi saya masa 2minggu untuk repeat scan. Ttc 1y3m .😔 Boleh ke 9week saya pergi check dkt Klinik lain ? Sebab rsa nak tahu sangat perkembangan bby. Kiraan betul 8week tapi scan jadi 5week sbb belum nmpk bby.

8week pregnant
17 Các câu trả lời

same to me.tp saya tgh spoting.doc cek lewat bawah pun still nmpak kecil sepatutnya sudah 8 week.sudah inject kuat rahim.lagi 2 minggu doc suruh mai.penantian yg panjang

3y trước

Saya 5week ada spotting juga sikit tapi 1hri shj. Ya penantian yg panjanh bagi kita yg tunggu mcm mcm fikir. Semoga yg baik baik shj buat kita Ibu Ibu ya .