5 week 5 day

Normal ke 5 mnggu nampak kantung sahaja tapi tidak nampak janin ? Korang mnggu kerberapa nampak janin ya 😌. #bantusharing

5 week 5 day
53 Các câu trả lời

normal sis. sy 1st scan pun 5mggu. mmg nmpk kantung ja. dtg scan awl pun sbb nk sahkan pregnant n kandungan btl2 dlm rahim. lps tu doc suruh repeat scan 9mggu alhmdulillah dah nmpk janin. doa byk2 n pkir positif ja yaa 😊

3y trước

Sama lah dtng scan pun sbb nk cmfrm kan pregnant . Baik terima kasih ya 😘

Masa saya 5week, jangan kan janin, kantung pun tak nampak. 8week pun masih tak nampak apa. Doc risau luar rahim. Alhamdulillah 10 week semua dah nampak sekali hearbeat baby

3y trước

Aamiinn in shaa Allah. Semoga semuanya baik baik saje ❤️

Normal, saya 7weeks scan pun nampak kantung je lepas tu 2 minggu pegi scan balik. Alhamdulillah dah ade baby 🥰 banyakkan berdoa ye. InshaAlllah semua baikbaik je ♥️

Sy 5w tak nmpk ape2.. dr cuma ckp rahim baru nak menebal n dtg balik time 10w jantung dh ade bby pon dh terbentuk..insyaallah semua akan baik2 je☺️

normal.. sy 6 minggu kantung pun tk nmpk , smpai doctor syak luar rahim. . tp sy repeat scan 8 minggu, Alhamdulillah dh nmpk jantung baby . 🥰

normal sy bru scan smlm 5w2D baru ,nmpk kantung je,DR bagi lg 2mnggu .Kandungan first sy pun mcm ni jugak 7w bru nmpk janin dgn heartbeat.

normal sis..saya haritu macam tu jugak..tgg minggu ke tujuh alhamdulillah nampak n dengar jantung sekali..semoga dipermudahkan urusan ye

Klu mmg berharap sekali scan terus nmpk heartbeat & janin pergi 10w... janinnya InsyaAllah da gerak kaki tangan. 5w awal sgt utk scan..

Alhamdulillah,,da nmpk kedudukan kantung di rahim.... tggu 10w sis utk next scan. InsyaAllah nmpk janin gerak2 kaki tangannya...

sy msa 5w...scan nmpk kntung je...wktu tu scan tuk taw dlm atau luar rhim...9w prgi scan lg skli da nmpk janin dan heartbeat