due date 16/10

normal ke 34weeks 3days asyik nak berak n kencing je .. tp tk bnyk pon kalau kencing or berak tu .. pastu perut selalu mengeras .. nk tido malam tk selesa .. kejap pusing kiri kejap pusing kanan .. sbb kalau 1 posisi je perut rasa sakit sgt . ade tak ibu2 yg rasa sama mcm saya ?? .. #firstmom #pleasehelp #ingintahu

15 Các câu trả lời

best nya asyik berak ..sya skrg 31w tp still sembelit wlaupun bnyk dh buah mkan 😂 ada berak pun skli je tu pun dlam 2hari

2y trước

hehe sye pon ade jgk sembelit dulu .. skrg je makin kerap berak tp tk bnyk .. skit2 je .. sis try minom air masak bnyk2 .. sye air masak biasa sye tk bole mnom .. nnti muntah .. sye sejukkan air masak tu dlm peti .. baru boleh mnom bnyk .. asalkan ade jgk mnom air masak 🤣