Baby gerak

Normal ke 32 minggu baby gerak x kuat MCM sblom2 ni ☺️

5 Các câu trả lời

Sis, make sure jaga makan dan minum jgn lambat. Lapar tu makan je. Minum air sejuk. Manis sikit. Usil baby. Saya haritu baby gerak slow, checkup klinik jantung baby 120 lebih je slow tak rancak. Nurse minta saya pegi makan, nasib baik depan klinik ada mihun sup & gerai abc. Lepastu baring semula check baru rancak jantung baby. Kadang2 kita bukan risaukan baby gerak tak kuat, also penting kita nak baby gerak sbb nk tau jantung baby still rancak.

1y trước

ye kot kdg2 lewat. mkn .skrng makan dh ok bby pon jadi normal gerak

ktuban awk ckup?? kadang kurang sbb ktuban rendah

Gerak je awk. Mesti compelete 10gerakkan..

sama mcm saya. kdg² risau gakk..huhu

1y trước

ye risau smpi gi KK cek jantung

cukup 10 gerakan tak?