Baby dh masuk jalan

Normal ke 31 week baby dh masuk laluan.. ?? 🥺#seriusnanya

8 Các câu trả lời

sy masa scan 29w..doc ckp kepala masih dia atas..skg da 32w..harap2 skrg kepala dia da trun la.. aktif sgt bgerak..bpusing2 xdiam... tido mlm pon sy terkejut2 sbb dia tendang kuat...hari2 sy ckp kt dia,pusing elok2...ank k5..risau jdnye sbb yg lain semua keluar normal...biase 7 8 bln doc ckp mmg kepala da kt bawah...Ini pulak doc ckp songsang..Sudahlaa mama nye gdm kali ni..xpernah2🙃🙃🙃

2y trước

saya 31w4hari kpla bby masih ke atas..harap kepala bby cpt jumpa jln lah walupon anak lmbt g nak melihat dunia..janji bby dah jumpa jln nya..

dia akan berputar lagi . sy masuk 35 m baby songsang dh buntu mcm mna nak cari jalan mcm mn nak pastikan kepala die turun ke pinggul tapi alhamdulillah dgn usaha baby bg kerja sama putar . die akan putar selagi ada ruang .

biasa kalau dah 7bulan,posisi baby memang posisi macam nak bersalin dah,mksdnya kpala dah menuju ke jalan.melainkan kalau bby songsang.

Nak kata normal taktahu la pulak sis tapi kalau sis takut beranak awal sis pujuk la baby cakap jangan keluar awal sangat 😂

2y trước

yang bby dah jumpa jalan awal tu lah yng kita nak risau..takut bby bila bila je nak klur..cuma jngn buat kja berat berat bnyk kn rehat kalau bby dah jumpa jalan..MCM saya dah 31w4hari kpla masih ke atas lagi..harap harap bby cpt lah jugk jumpa jln klur nya 😁harap kita semua ibu ibu dipermudahkan urusan dan slmt bersalin..😊

saya tak tau normal ke apa. tapi utk kes saya pun Sama. Rasa sakit spt sis Tu. saya tak nak juga baby awal sangat keluar.

normal.. sya 35week masuk laluan

normal