Baby kicking

Normal ke 20weeks still tak rasa baby kicking? 😢😢 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

12 Các câu trả lời

baby dh kick cuma mungkin awak je xtahu ataupon xperasan. kalau awak rasa mcm bubble2, rama2, gelombang slow tu mean pergerakan baby la tu. cuma kalau awak nak yg kick smpi nmpk betul2 kt permukaan kulit perut tu masa baby dh mampat dlm rahim awak. mean baby dh tak boleh bergerak bebas. itu mmg boleh nmpk

anak 1st ke ? saya masa 20w tak kick lg just mcm rasa angin geli² jee dkt perut . dlm 22w baru rasa pup pup kick tu pun halus jee . sekarang dah 29w dia kick kita pulak yg terkejut . time nak subuh dia dah kejut saya dulu baru azan bunyi 😅 . no worries sis

maybe perut tebal kot..kalau anak first lmbt sikit slalunya..mcm sy perut nipis..16w dh mula rasa bubble..20w nmpk baby kick perut berombak2

Masa sy mgandung anak first pon lambat sy rasa baby kick..sbnarnya bkn baby yg xkick..tp sy sendri xthu rasa kick tu cmne..sbb xkuat sgt pon..

normal klu anak first..saya ank first,dekat nk beranak pun xtau baby kick tu mcmna😁bila tanya nurse dekat kk,mereka cakap normal je.

normal, saya pun 1st bby pun cm tu.. trsa dlm 23week la.. skg prgnant yg k2.. 35minggu doakan saya dprmudahkan bersalin nnti

1y trước

aaamiin³

kalo ank 1st normal.saye ank 1st,28w baru rase gerk.ank 2nd,16w dh rase dh ckit²..20w baru rase gerk btul²

Normal sis. Adik sy 22 week baru rasa baby kicking. Ada org cepat ada org lambat.

msih awal lgi tu, sia anak first dlm 23 minggu bru ada rasa kena tendang

normal je and baby kick je. kadang sbb lemak perut kita.