Detak jantung baby

Normal ke 16minggu detak jantung baby belum jelas di dengar. Kadang bby ada gerak2 haluss, mengeras. Abang dan kakak dia laju dh boleh dngar jantung. #bantujawab

1 Trả lời

Dengar melalui fetal doppler atau scan?

7mo trước

I see. Yup, normal sebab guna fetal doppler ni atas kepakaran individu. Nak lebih yakin, dengar heartbeat melalui USG. 16 weeks ni dah jelas sangat kalau buat USG. Pengalaman saya sendiri, 3 nurse yang cari kan heartbeat baby sebab tak jumpa. Nurse yang ke-3 baru jumpa. 😅