cramp perut

normal kah rasa senggugut masa 5weeks mau masuk 6 week .. sakit smpai belakang .. baring ja rasa selesa .. #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

hai saya amalakan makan vitamin shaklee waktu pregnant, sangat sangat membantu dan berkesan. baik untuk bayi skali. skrang saya jual sbb saya rasa effect dia, kalau nak boleh whatsapp 0196567886

normal puan. unless kalau ada keluar darah/spotting atau terlalu sakit,segera ke hospital ye.