pergerakan baby

Normal kah kalau baru 1st time pregnant , usia kandungan baru 13minggu blm ada rasa pergerakan baby ??

8 Các câu trả lời

Normal sbb baru sgt lagi. Anak pertama mybe 4 ke 5 bulan baru ada rsa gerakan baby tu. dlm permulaan tu kita akan rasa gerakan tu umpama buih2 yg meletup tu. kita cuma amati gerakan tu.

4y trước

Sy kadang2 rasa macam ade bubble tu tapi lepas tu kentut. Tu bukan pergerakan baby la kan ? Tu angin la kan ? 😅

Allah sis. Sabar paling2 pun 18weeks. Saya dah masuk 18 weeks pun belum rasa lagi. Banyak bersabar eh

5y trước

😊 oke sis

Normal je tu ..sesetengah 6/7bulan bru rase baby gerak ...13week tu baru lagi sis

Normal sebab baru lagi. Biasanya 16 minggu ke atas boleh rasa

5y trước

ohh , thanks 😊

Normal. 5bulan keatas baru rasa pergerakan

Biasa 5 bulan ke atas..

Normal sis

Normal