Normal apabila bayi belum rasa pada kehamilan 11 minggu dengan berat 86kg

Normal kah jika belum rasa lagi bayi pada rahim pada peringkat kehamilan 11 minggu? Sebab badan saya besar dengan berat 86kg..

2 Các câu trả lời

baby tu beso coklat bar je awak bkn kata berat 86 ... berat 46 pun xkn rse mse 11w sbb oaling awal rsa 17w tu pun slalu utk yg dh branak rmai je ank sulung mmg biase lmbt https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y trước

thnk you kak husna.. sebb bby first sebb tu bnyk lg yg blm thu ..

normal je awak..awal lagi tu..

2y trước

ok kak... ☺️