Mata juling

Normal kah bayi 3 bulan 20 hari suka buat mata juling.risau pulak.##firstmom #ingintahu

9 Các câu trả lời

Tak pasti normal ke tak sis. Anak saya dulu pun suka buat macam ni jugak tapi skrg dah 1 tahun 6 bulan tak buat dah. Kalau anak sis kerap sangat buat mata juling, boleh lah pergi check. Prevent awal dari apa apa masalah.

rasanya, masa anak saya dalam 40 kan.. dia ada buat mata juling, tapi selalu tutup mata dia dgn tapak tgn kita.. lps pada tu, x de nampak dah mata dia macam tu.. sekarang umur dia dah 9 bulan

2mo trước

tak pasti lah, tapi dalam lingkungan umur 40 macam tu lah.. nampak je mata x normal ( juling) masa tu, terus tutup ( sapu mata dari atas hingga tertutup).. lpstu, jgn kita atau sapa² bercakap dgn dia dari atas kepala, salah satu iktihar juga..

normal sis,tapj ipar sy cakap yg bertugas di klinik pakar o&g klu dia buat juling kena sapu²

2mo trước

klu dia buat juling tu trus sapu jak pelahan mcm klu kita cuci muka tu kan kita sapu dri atas ke bawah jdi tetutup matanya trus berenti tu juling sbb anak sy pun bgtu bru masuk 2buln

anak saya pun mcm tu.usia 4 bulan.dok ckp ini kerana pandangan diorg belum jelas.kalau lebih 6 bulan masih buat juling kna p cek

2mo trước

kalau nk tgk benda dekat2.selalu kalau dlm buaian sebelum no lena tu.

sma la baby sy 2bulan 16 hri ni kdg suka buat mata tu juling penik skjap aku dbuat 😅😅

anak kalau buat juling tu tanda dah mengantuk la tu . hahahahahahahha

Sma mcm. Anak Sy ahahhaha.. Al

normal sis jgn risau tau

Normal ja