37weeks pregnant

Normal ka sakit dkt celah kangkang ketika nk bangun…klau baring nk beralih pon sakit

3 Các câu trả lời

Normal,saya pun dah 36 week 3 day,sakit sgt kat bawah tu.Mana baby kerap mengeras selalu kena braxton hicks,dan satu lagi baby dah masuk laluan,sebab tulah makin sakit,jalan sakit duduk sakit baring pun sakit,ni lah saya rasa skrg.

8mo trước

Ada genglah sama due🤗🤭,dah ready ke bag nak bawa g hospital?? Doktor dah pesan kat saya awal awal siap sedia,sebab baby awal seminggu lahir dari due tu.Saya dah siap sedia memang.Baju saya dan baby dah ready,so kalau ada apa apa,saya n husband taklah kelam kabut masukkan dlm bag apa yg nak di bawa.

Normal saya pn 37+ weeks second baby

normal