punggung kanan..

Normal ka punggung hingga kepinggang kanan sakit balik..ari tu sembuh but ...tpi selepas tu sakit lagi..rsau juga normal ka yah..skrg da 29weeks...takut jadi apa??😥 mhon moms bg pendapat..atau moms pena megalami nya..risau sangat..

2 Các câu trả lời

sy pun alami bnda yg sama.. trasa sgt trutmnya wktu tgh baring tu.. nk pusing ke Kanan atau ke Kiri.. ya Allah sakitny kdg x trthan.. tny org kata air kencing kotor.. cek dkt kkia kencing ok je.. nurse kata.. it's normal..

normal la tu mse preggy jgn risau