38minggu 5hari

Normal ka kalau kita kerap membuang air besar ? Atau salah satu tanda bersalin ?? #ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

normal ! ☺️ ya salah satu tanda nak bersalin. pantau gerak baby ya, catat kalau² ada baby mengeras setengah jam sekali ke atau setengah jam 3 kali ke, ha. semoga dipermudahkan ya! saya pun baru sebulan lahirkan 2nd baby tandanya gitu n pecah ktuban, 1st baby ada tanda macam sis juga n lendir bercampur darah ☺️