Nadi laju ketika hamil

Normal ka ibu mengandung akan nadi laju..tmbah2 dh trimester 3..ada yg mengalami yg sama ke...bacaan nadi Smpai 100 keatas

4 Các câu trả lời

Saya lah tu , asal pegi je atas 100 kena buat ujian thyroid kena buat ecg semua okay jee..last2 skg sy tgk nurse tulis 100 je tiap kali checkup sbb doc cakap mungkin hormon mengandung😂😂

3mo trước

SMA la,Klau dkt klinik 100 keatas😂dkt rumah ok pulak,

sy nadi laju,sbb demam 37.7.sekali cek jantung baby pn jd laju.kne refer hospital.. warded..da stabil bru discharge...alhamdulillah.ecg..bp..cek oksigen semua...hari2 kt hosp.

sama sis, 35w dah hujung2 ni pegi kk nadi laju lpstu kena refer hosp buat ecg. pagi2 kalut nk cek bp lpstu nak pi keje alih2 nadi laju xtau normal ke tak

Saya pun sama...33 weeks sekarang, tiba2 nadi laju lebih 100...ECG normal...ni doc bagi Appmnt UTK buat echo check jantung... tetibe kite risau plak