Minum susu s-26 gold SMA

Normal ka baby usia 1 bulan 11 hari minum susu formula, kemudian berak 2 hari sekali, dan najis dia macam ni? Saya buntu la, perlu tukar susu formula atau tidak? #bantusharing #firstbaby #ingintahu #firstmom

Minum susu s-26 gold SMA
6 Các câu trả lời

Normal awak. Anak sy pun minum susu formula najis dia sama mcm ni. Dah jumpa doktor pakar kanak2 siap tunjuk gambar. doktor ckp its normal baby minum susu fm mmg najis dia wrna hijau. Anak sy baru 2 bulan lebih.

anak saya warna kuning sampai nk msuk 2 bulan ni warna kuning elok jee kuning dia x pernh hijau

Ank sy campur bf + fm. Tapi kuning je tak pernah hijau. Hijau masa mula2 lahir je

Better bawak baby pergi jumpa doktor and tunjok gambar ni dgn doktor.

Normal..ank sy pn mnum susu s26 najis pn wrna ni n akn berak 2-3 hri skli

1y trước

Terima kasih mok teh

Norma