Kandungan 9 bulan

Normal ka baby dh slow respon bila dh masuk kandungan 9 bulan? Risau lah.#SeriusTanya

3 Các câu trả lời

normal puan..sebab kandungan da sempit.. 💕🩷 jnji puan sntiasa pantau pergerakan bby.. dan sntiasa pantau heartbeat bby.. kalau ada msin dgr jntung bby tu lg bgus.. mommy tak risau💕💕😘

3mo trước

lagi satu, sekarang duduk pun dh x nyaman. rasa ketat gila perut.

normal smlm saya tnye dr dia kata kwsn sempit n mybe air ketuban kurang so dia soh kita alert pergerakkan bby dlm kandungn.

So far baby saya ok je