Baby kuat tidoq

Normal ka baby 3bulan nak masuk 4bulan kuat tidoq, kadang tidoq koi 8 malm selagi ta kejut selagi tu dea tidoq, kadang siang dea bangun sat je, pahtu tidoq balik😢tertanya tanya neh.. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

2 Các câu trả lời

normal je ..waktu tido baby kn dh berubah bulan ke bulan...okay la tu dpd ank sy 4 bulan dh mlm tido bgun stiap 3 jam lg mnum susu. .kdg2 terfkir jgk knp la ank sy xmcm ank org lain ,tgok ank org lain umur 3 bln dh tido lama wktu mlm😅

1y trước

haha sama la sis bangun pagi mengantuk je org lain lena tidur malam 😂

Sis baby tu sis bedungg ke smpai dye tdo lena mcm tu??baby sye pon 3bulan lebih jgk..tpi malam dye suka menanggis dalam tido🥲

1y trước

Ohh