Hello mommy .. tadi sa scan . Kepala besar waktu scan . Skrg saya 28w tapi bila scan kepala 31w ..

Normal juga ka bsalin nt ya ?

2 Các câu trả lời

Saya pun baru scan 32w. Doktor cakap ukur kepala baby 34w. Kaki, badan etc 31w. Tapi doktor cakap normal je jangan risau. Takpe kita doa banyak-banyak dapat bersalin normal k 🤲🏼

lebih kurang dengan kes saya..skrg 30w tapi doc ckp kpla baby besar 33w. nnti LG 2weeks repeat scan.. hopefully baik2 je nnti😊 #thinkpositive

2y trước

yaaaa .. sama dengan saya . doc ckp lagi 2w repeat scan . harap2 baik2 saja . #firstchild