Kepala bayi besar

Maaf nak tanya, sy dh 28w. Tadi scan kepala baby besar 32w. Tp ukuran anggota yg lain normal. Berat pun normal. Ada sape2 yg mcm ni jugak tak?

2 Các câu trả lời

Ada GDM ke? Tunggu dr ckp apa selalu nya growth akan back to normal kalau dh besar sikit. Dia selalunya akan repeat scan lg few weeks

2mo trước

Aah ada gdm on diet. Oo kepala tu akan normal balik ye nnti. Ok la kalau mcm tu. Susah hati pulak 😅. Terima kasih 🙏