watery discharge

Is it normal to have watery discharge + mild cramping in 7-8week pregnancy? #1stimemom

2 Các câu trả lời

White discharge normal. - Rujuk doc kalau color kuning/hijau/berbau/gatal. (Mungkin infection) Cramp pon normal. Rahim baru nk membesar. Kdg2 sakit smpai pinggang - rujuk doc kalao sakit sgt/ ada bleeding (kalau threatened misscarriage doctor akan bg ubat kuat rahim) Awal2 ni Puan byk rehat dan jgn angkat berat ya.

saya pun sama. tumpang komen kot dapat jawapan