just ask!

It is normal? Bila cirit birit Sakit sangat perut 36weeks Preggy! ?

2 Các câu trả lời

Klu cirit birit byk kali sis kne hti2 tw.. bak kata mak sy hritu tkut nti kang terkeluar bby..klu rs xtahan sgt asyk mmbuang je... Better sis g hsptl..tkut nti klu kita byk berjln ke dia cpt kluar..mak ckp kekdg tu slh satu petanda juge tuk due kekdg tu

normal..bertahan ya sis kalau nak bersalin 38 weeks dah nice. sbb cirit2 pun tanda nak bersalin juga