Kandungan 16 week

Normal ka baby bump blum brpa ketara ?kandungan sdh msuk 16 week..kekadang rsau jga kna cakap atau tgur kndungan x ketara n kcil

7 Các câu trả lời

Jangan fikir sangat you. Orang memang suka menyibuk. Normal, as long as perkembangan baby okay semasa checkup tu, doc pun takde cakap apa apa yang abnormal. Saya sampai nak bersalin orang masih tegur saya perut kecil. Pastu nak besar mana lagi taktauuu la

1y trước

Ya sis tqq sis alhamdulillah scan tu hari bby okey2 sja

Normal tu sis. Jangan dengar apa org kata. Asal kan kita tahu keadaan baby kita dlm perut tu sihat je. 🤗 sy skrg ni 15minggu belum juga nmpak. Yg nmpak tu perut buncit je 😅

2t trước

saya pon xnmpk lagi sis janji baby sihat2 je

sy 17 weeks masi rata.. 😉😉😉 kena ngorat lg ingat anak dara. padahal da perut 2nd baby.. tgok otot perut ibu kalau jenis kurus mmg susa nmpak..

1y trước

Hahaha smpai kena ngorat yaa btw tqq sis

Sy pakai baju biasa, blouse mmg tak nampak lagi tapi perut mmg dah ada. Kalau pakai baju yg mmg ketat baru nampak buncit

saya 17week 3 hari pun belum nampak lg jgk sbb badan kurus tinggi kot

nti 20minggu ke atas bru ketara prut mmbesar tu 😁

1y trước

Thanks sis

Normal sis.. jgn risau, janji baby sihat 😇

1y trước

Tqq sis ya alhamdulillah bru scan bby okey2 sja