Bayi kurang bergerak

Normal atau tidak 27 minggu bayi kurang gerak? Ada rasa bergerak tp x kerap. N kenapa rasa mcm masa 24 minggu rasa baby gerak lagi kuat dari sekarang? Atau mungkin saya bekerja menyebabkan saya tak perasan baby bergerak bila sibuk? #firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

bila kita bekerja bby dlm tu mcm dia buai doktor ckp mcm tu dekat saya..sebb salah satu nya la..hehe dia lena tido..kdang kita berkerja tak perasan bila waktu dia bergerak ..sy pun mcm tu jugak..

Same!!! Sy skrg 26week rasa mcm kurang plk dia bergerak. Kdg2 je rasa time baring. Masa 24-25week haritu dia aktif. Risau plk kalau rasa dia tak aktif sgt