Tolong

Noe contraction btol ke tipu??sakit x blh nk tido dh..msih di rumah

Tolong
8 Các câu trả lời

kalau kerap sgt better g hospital. sy mcm tu jugak aritu. g hospital check dh 3cm. tolak g ke wad bersalin makin kerap dh 5cm. masa tolak ke lr 6cm. setengah jam lepas tu ketuban pecah. elok 10 minit lepas tu push baby keluar.

Berapa weeks sis? Tak silap sy la..Mcm contraction nak bersalin dah tu.. Better segera ke hospital.

5y trước

Syukurlah sis dah lepas.. Hehe.. Sy ni pula akan menyusul🤣🤣

Sy xsure. Sbb sy tgh 1st pregnant. Tp boleh sy tau ni apps ape ya?

5y trước

Owh...time kasih sis

Klu rasa kerap sgt sakit tu, g hsptl je dik.. Skrg bape weeks dh?

5y trước

Nk 39 weeks..

Klau kerap better p hospital sbb tu tanda2 nk brsalin .

5y trước

Sme dgn sy sis nie dh msuk hsptl gra2 cm kuar air kt rhim cm kuar kencing... Last2 kna thn wad tp bukaan bru1cm.. Lpas tu smlm sy kna msuk ubt pksa brslin..last2 tgok jntung baby xbpe cntik... Trus kna oprt czer... Lpas oprt trus nye sy xblh kencing

Kalau kerap pergi hospital

Alhamdulillah..tahniah..

boleh stanby dah