Week 35

Hi nk tya.. normal ka cirit birit time ni,sy bru 35 weeks 4day, sehari 2-3 kali gk cirit birit..

65 Các câu trả lời

sama laa tapi Alhamdulillah saya makan buah tembikai , terus dapat buang dan lega hati .. jap ja cirit birit lepas itu makan buah banyak banyak sbb buat kita sakit perut nah terus pi toilet dapat lega buang ..

saya cirit seharian masa 34w which is minggu lepas. saya tak tahu pulak tu tanda2 bersalin so saya tak ada pergi hospital pun. tapi cirit sehari je jadi, lepas pada tu dah tak cirit. ok lah kot maksudnya

tue salah satu tanda² awal nak bersalin...walaupun papan punggung kita belum buka lg...sebab kepala bayi time tu memang dh kat bawah dh...itu yang saya baca la ..hopefully baik² sahaja....amin...

Cirit tanda bersalin ye sis. Sis gi hosp ye. Takut jalan bukak.

1t trước

saya pon sama sblm2 nie kne sembelit..klo cirit pon rasa memulas perut mcm salah mkn..tp smlm ada rasa sakit perut kentut2 arini mkn pisang trus cirit birit tp xsakit perut..sy dah 35w 5ari

normal.. saya pun tiap pagi mcm tu.. risau plak. tp org kata dah hujung2 kan. inshaAllah tkde pape slagi tak ada tanda nk bersalin tu heheh. smoga dpermudahkan urusan kita mommy2.. ❤️

normal sis. saya start 33 weeks dah cirit birit. tapi pergi hospital check takde bukaan apa2 pun. doctor kata selagi takde keluar air atau darah takde yg perlu dirisaukan. ☺️

Pengalaman ank ke3, sy baru bersalin bln 12 lepas.. cirit birit 3 hari.. tapi xsakit perut.. sy buat xtahu sbb ingat bkn tnda nk bersalin.. pegi hospital check jln 5cm

sy 35w sembelit😅

2y trước

Sy pun sama , sakit perut mcm nk membuang bila msuk toilet xmembuang pun

Cirit birit tu tanda nk besalin ke. Sy start dr 32w shri2 mesti 2 3 kli membuang.

2y trước

Sama sis. Sy ni dari 32 minggu lagi berak 2-3 kali sehari.

buang air najis lembut dan 2x sehari tu bkn cirit birit kan? saya sejak 34ws da start membuang camtu. sebb saya consume susu enfamama. skng da 35ws masih sama juga.