Czer dah dkt sbln

Nk tnye..kalo tmpt czer kita pedih²...tp merah² jer...tp nyucuk² sikit..tp xde la teruk..sbb 2 3 hri ni asyik meriba bby..meragam je..erm normal ke..ke blh sy p klinik swasta..scan ke ap ke tgk bhgian dlm..

5 Các câu trả lời

kalau time bf baby boleh guna nursing pillow utk kurgkan tekanan dkt bahagian czer tu. saya hari ni dah hari ke-38 pantang czer tak rasa apa sgt dah. 🤗 rajin mkn buah oren, kerap berjalan . kalau rasa teruk, boleh la pi scan tgk

Rasa normal je. Saya dah sbulan pantang. Luka czer tu jadi merah jgk. Selalu jgk rasa pedih sakit. Tadi check dgn misi kk kata ok cantik je luka. Dia pun ckp normal je merah tu nnti lama2 dia berubah warna

1y trước

Ubt apa tu? Tak tahu pulak sy. Sy takde sapu ubt apa2 pun just cuci luka je guna air benda entah nama

saya dah 43 hari dah.rasa normal.nanti dekat luar tu sapu dengan dermacyn atau air suam boleh.saya minum jeli gamat untuk luka dalam elok.insyallah

1y trước

saya pantang 60 hari dah lepas lama dah.sekarang pon rasa lagi cuma jarang2 la..

normal. kt dlm xde apa2 mslh...rasa sakit cuma kt luar tu sahaja. just pantau Dan kerap cuci tmpt czer supaya tak ada infection kat situ

oo yeke..risau...time kasih..