Haii mummy

Nk tnye pade yg berpengalaman bersalin 34 minggu ataw kurang dri 36 minggu Kalo ade ape yg doc akan buat Bila BBY dh lahir . Adekah doc akan letak bby kita dalam NICU ataw bergantung pada bby jgak

1 Trả lời

Sya bersalin 35minggu 5hri, bby dh lahir je misi akn bawa trus msuk nursery, klau berat bby 2kg keatas bby ditahan 2 atau 3hri,klau bwah 2 mungkin kena than berminggu jga lh, smpai berat naik 2kg lbih, bby sya 2.12kg kena tahan nursery 6hri,dia check perkembangan bayi, skli dngan jaundice bby,

2y trước

Sma², puan dh slmat bersalin ke