penik sangat

Nk tnye blh tlg tak...sye penik mase buang air kecik td ade keluar lendir + darah...saye baru 22w...cume sakit pingang je NORMEL KE????

17 Các câu trả lời

Sy pun penah jgk kuar lendir darah secalit masa buang air, tp masa tu sy on the way balik dr trip ke thailand. Tp cuak nya xterkata, trus pegi clinic tp ok smua..faktor kepenatan boleh jd jgk..masa tu lbih kurang 17 weeks. Now dah tkot nk travel jauh2.. doc pon masa tu xsuggest sy jalan jauh2..

Hi , sebaiknya esok terus ke klinik yg awak selalu check up . Tak pun terus saja ke hospital , bahaya .

5y trước

Okey terima kasih sbb kongsi...doa kn eyak n bby okey ye tq sangt2

Sye dah masuk wad dah mlm td...tp x pasti sbb ape...dokter tahan wad sbb tkt jd keguguran

Okey tq semu harap2 x ade ape2 doa kn sye n bby baik2 je😭

5y trước

Bukan satu jari , anggaran darah sy ibarat garis prtama yg dekat jari . ( Jari kita ada 3, peringkat garis kan ? Sy yg prtama ) .

Terus pergi emergency di hospital.. Bawa buku pink

Semoga dpermudahkan urusan sis n semoga baik2 aje

Nk tolong cmne.. Huhu hospital je leh tolong

G klinik ler cek.. Penik tanye sini xdpt ape

Pergi hospital terus, bia doktor cek.

Pergi hosp terus dik